.... vsaj za nekatere. Baro in jaz zagotovo nisva občutila radosti brezdelja na praznik. Vstala sva pred drugimi petelini in vsemi kurami, zavihala rokave, napolnila kupice, vzela v roke nož in.... začela rezati čebulo za bograč. V kotlu se je znašla tudi ogromna količina začimb, divji in domači pujsek pa tudi mlada kravica. Tudi na krompir za butaste nisva pozabila, pa tudi na česen in papriko ne. Točen recept vam lahko posreduje Baro.

4 kilograme, jaz sem jokal, Baro ne. :)

Majhen preskok dogodkov, nekaj mesa je že v kotlu, kot prvi se je notri znašel divji prašič. Baro preverja stanje.


Gašper in Gaja, prva gosta. Tudi edina, ki sta se znašla na slikah. :) Sicer so slastni bograč konzumirali tudi Andrijana, Nina, Sonja, Slavc, Angela, Vanja, Tatjana, Primož, Alenka, Gregor, Gregor2, Mojca, Hanna, Zoja, Joco in seveda kuharski pomočnik Gujo in mojster Baro.

Keksi so zakon za Gajo, čeprav ji je bograč tudi teknil.

Gaja in mami ob prihodu okoli poldneva.







6 komentarjev:
hehe prava pozerja sta :) pohvalno, da sta se tkole lotila zadeve :) kul
Heh, Gujo. Ful dobro. Pa pohvale za res dober uvodni tekst. Bi lahko bil članek v kakem cajtngu. ;) Drugač pa res škoda za premajhen kotel, bi lahko bilo več omake....Bo drugič boljš.
Fotke so pa btw za kompakta tud kul!
matjaz: naslednjic vaju povabimo zraven, sicer pa upam, maš rad "čuneke", da ti ne bom ponujal mesenih užitkov brez veze :) za Matejo pa ne vem. Lahko pa skuhamo tudi bio zelenjavno župco, če jo Baro zna :)
baro: hehe, moje slike niso nc proti tvojim, zdle jih bom dodal, še jaz sem fajn zgledam, ko me ti slikaš :) SIcer pa bi lahko nardili kakšen dobrodelni piknik za večji kotel :)
hehe mi2 umrema, če ne jema vsaj 6x na teden meso :)
matjaz: sta dodana na seznam :)
Ja hudo :) res ... lepo eni uzivajo :) kr tko naprej :)
Objavite komentar