Vaša poslovna priložnost ali pa zgolj zabava...

ponedeljek, julij 06, 2009

Gaja je prvič.....

...potovala z vlakom. Zdaj ko je malo več časa smo končno izpolnili veliko željo naše Gaje. Mislim, da odkar je začela govoriti, sanja o vlaku, letalu, jadrilici in balonu. Najcenejši in najdostopnejši je seveda vlak in prva želja je izpolnjena. Potovanje z vlakom v Maribor in nazaj.

Gaja je bila sprva nekoliko začudena, ko je vlak odpeljal iz postaje.

Hitro je začela raziskovati po vlaku in sedenje na sedežu je bila španska vas.

V Mariboru smo obiskali Lent (tik pred začetkom festivala) in kaj kmalu so nas prišli pogledati labodi, race, golobi in ptički. Labod je bil praktično le nekaj cm stran od Gaja, kar ji je verjetno pognalo nekaj straha po kosteh. Žal slike ni, ker sem moral posredovat. :)

Takole je izgledala potem po bližnjem srečanju. Sedaj seveda z labodi v ozadju.

Še ena pozerska glavnih frajerjev na Lentu. Nato je bil čas za povratek domov. Kdaj bo naslednji vlak? Verjetno smer Laško..... jup.... Pivo in cvetje.....ja no, že od lani ni bila v Laškem.... mormo it mal pogledat, če je kaj novega. Lanski obisk je tukaj.

2 komentarja:

Gregor Barič - Baro pravi ...

Mi ga tud mormo peljat z vlakom. Bomo najverjetneje v četrtek, pa v istem šusu še obiskali ropotanje glasbe v Laškem (P&C). V tem mali res uživa, sam da šopa (po kom ma le to)...

Drugač pa super reportažica....

Uroš Urlep - GuJo pravi ...

hehe, ma ja, po kom kaj :) glasbeni gen je očitno tvoj... Lašo je pa sam odvisno od vremena...po dežu ga ne bomo sral okol..