Vaša poslovna priložnost ali pa zgolj zabava...

sreda, avgust 13, 2008

Avgustovski utrinki

Poletje je v sklepni fazi. Že držimo pesti za lepo, toplo in dolgo jesen. Spodaj je nekaj poletnih utrinkov ujetih v objektiv, nastale so pretežno med poležavanjem v senci na vikendu pri dediju in babici. Ja, GaJa je na skoraj vseh fotografijah, le zakaj? :)

Mami je dobro razpoložena in uživa na gugalnici.

Dedi pred "tiganom", v njem pa basike za GaJo.

Babi in GaJa na balkonu opazujeta letala in jadrilice.

GaJa v naravi. Zanimivo poziranje.

Le kaj opazuje?

Breskev...... njam, njam.

Brez besed.

Na gugalnici.

"Dedi daj hitro krompirčka!"

Ku-ku.

Ko bom velika ....

.....bom.....

.... nogometaš Juventusa.

Na Starem gradu je bila prevzeta nad novo poščadjo za prireditve. Že čuti energijo.

Stric Primož in Alenka pri vzponu na Kunigundo.

2 komentarja:

Gregor Barič - Baro pravi ...

Super fotke! Zadnji čas, da začneš šparat in presedlaš na D-SLR. Majhne namreč obljuljajo veliko več, kot potem pokažejo velike. Šum je žal prevelik prijatelj tipal na kompaktih...:( Drugače pa kompozicijsko suppper, edino mogoče nekaj komentarjev spodaj ne sovpada z fotografijo, saj se tistega na fotografiji ne vidi (breskev, gugalnica, ku-ku). Super je pa zadnja, ker si lepo upošteval 1. in 2. plan! Kar tako naprej!

Uroš Urlep - GuJo pravi ...

Že šparam in igram loto. Hvala za komentar. Moji omenjeni komentarji pa so zato, da burijo domišljijo gledalcem, zato sem si zadevo tako zamislil. Vsak vidi svojo breskev, gugalnico.... gnilo, leseno, malo veliko, dejansko pa pravo sliko vidi samo fotograf.... hehe sem fajn zatezil... :) Res je kar pišeš, nisem mel idej.. :)